Vilka är vi?

Aktiebolaget K.E. Petterssons Handelsträdgård är ett 100-årigt familjeföretag som idag drivs av fjärde generationen. Företagets historia som traditionell handelsträdgård är lång med start redan i början av seklet. I företaget har det under årens lopp odlats både grönsaker, snittblommor och champinjoner. Det har även producerats orkidéer, gröna växter och blommande krukväxter.


Idag producerar vi i huvudsak blommande krukväxter. Här hos AB KE Petterssons handelsträdgård har vi som målsättning att odla fram krukväxter i jämn och hög kvalitet i stora serier. Våra kunder ska känna sig trygga i sina kontakter med företaget och dess produkter.


2005 tog nuvarande ägarna Jeanette Jensen och Catrin Jensen Freij över företaget. Vi driver företaget tillsammans och strävar efter att utveckla verksamheten på ett positivt sätt.


Vi har idag 12 kunniga medarbetare plus säsongsarbetare hos oss och vi tar alla ett stort ansvar i produktionen. Vi säljer våra krukväxter i egen regi från årskiftet 2016. Vi var tidigare medlemmar i Mäster Grön.